Eilen puntari näytti yli kiloa vähemmän, olispa tänäänkin. Mättää motivaation kanssa, varsinkin kun vastustaa asiat muuten elämässä. Tekisi mieli ahmia suklaata ja muita herkkuja koko ajan. Kiva, kun joulu on niin lähellä, kotoa löytyy usea suklaakonvehtirasia. Eilen kyllä söin työpaikalla tarjottua jouluruokaa ihan maltillisesti. Jos nyt pitäisi viikon kuurin pelkillä jauheilla, niin tulisiko, se kaikki mitä lähtee, heti takaisin jouluna? Onko mahdollista viettää joulua niin, että ei syö liikaa?

Tänä vuonna ei ehdi paino pudota alle sadan kilon, vaikka sitä mielessäni pidinkin tavoitteena syksyllä. Helpottaisikohan elämä kevään tullessa, kun ei ole niin masentavan pimeää enää? Olisiko keväällä helpompaa aloittaa lenkkeily, kun ei tarvitsisi pukea niin paljoa päälle? Kesäksi ei pääse rantakuntoon vaikka tekisi mitä, mutta mikä voisi olla hyvä motivaattori liikkumiselle ja mistä korvike typerälle mässäilylle?

Uuden vuoden lupaukseksi otan sen, että huomioin itseäni enemmän. Vaadin aikaa itselleni ja huolehdin siitä, että sitä myös saan. Voisikohan joku antaa minulle aikaa joululahjaksi? *vink*