Koko alkuviikko on ollut vaikeaa, eikä vähiten loman johdosta. Säännöllinen rytmi syömisissä on helppo pitää töissä, mutta ei kotona. Iltaisin (=öisin) valvotaan ja aamulla noustaan ihan koomassa ylös. Väsyneenä ei jaksa keittää puuroa, vaan tarjoaa lapsille leipää, jukurttia ja muroja - ja syö samaa itsekin. Joka päivä käydään jossain ja ollaan pois sen verran kauan, että pitää syödä reissulla. Huoh! Miten tätä kestää? Paniikkia tuovat myös kolme seuraavaa viikonloppua, kun jokaiselle riittää juhlia kaikkine herkkuineen.

Yhdeksästoista päivä oli aika lähellä pohjanoteerausta. Seisovasta pöydästä syömään, enkä pystynyt valitsemaan mitään kevyttä.. Piti syödä kaikkea rasvaista ja/tai kermaista ja paljon. Enkä tiedä uskallanko edes ajatella sitä miten söin jälkiruokia. Kaikkia piti maistaa ja vielä lopuksi syödä lapselta jäänyt jäätelöannos. Eikä ilta ollut päivää huonompi: korttia pelatessa meni puoli kiloa karkkia!

Tämä viikko tuntuu menetetyltä. Nyt pitäisi jotenkin ryhdistäytyä, mutta miten ihmeessä, kun en pysty edes lähtemään ulos. Olen nimittäin kuumeessa.